Decorations by Vicky

Ontdek de elegantie en verfijning van Decorations by Vicky. Laat je inspireren door onze uitdagende en innovatieve interieurstyling. Als toonaangevende groeiende naam in de interieurwereld bieden wij betrouwbare en vertrouwde oplossingen voor een gezellig en modieus thuis.

Let's get Inspired


Showroom Den haag

Showroom
Stap binnen in onze betoverende showroom/winkel in Den Haag, waar inspiratie tot leven komt. Voel je welkom en ontdek prachtige decoraties en meubels om jouw interieur te transformeren.

Adres
Johannes Bildersstraat 87 
2596EG Den Haag

Openingstijden
Dinsdag - Zaterdag 10:00 tot 17:30 uur 
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur 
Overige tijden op afspraak

Decorations by Vicky

Maak kennis met Vicky, onze gepassioneerde hoofdstyliste bij Decorations by Vicky. Met haar ervaring als interieurstyliste heeft ze een expertise opgebouwd in het creëren van elegante en verzorgde interieurs. Vicky is gedreven door haar liefde voor interieurdesign en streeft ernaar om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen met innovatieve en exclusieve ontwerpen. Met haar creatieve visie en oog voor detail zorgt ze ervoor dat elk project een unieke en inspirerende ervaring wordt. Vertrouw op Vicky om jouw interieurambities te verwezenlijken en een ruimte te creëren die jouw levensstijl weerspiegelt.

Contact opnemen
Onze collecties
Benieuwd welke brands wij in ons assortiment hebben?

Klik hier

Contact


Samen maken we jouw interieurdromen waar!

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw interieur of wil je gewoon even sparren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bij Decorations by Vicky staan we altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleurenpaletten, het selecteren van meubels of het creëren van een harmonieuze ruimte, wij zijn er om je te begeleiden. We verwelkomen je graag voor een bak koffie en een goed gesprek, waarin we jouw wensen en ideeën tot leven laten komen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw interieurdromen waar kunnen maken!